GRILLROOM PIZZERIA HOLLYWOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 973 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Pizzeria Hollywood. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2023 om 19:35 Het was weer prima! Wat ik mis: een pizza met doner én shoarma. Mag van mij op de menukaart!
31 mei 2023 om 9:06 Prima, eten, alleen jammer dat de pizza niet is gesneden.
26 mei 2023 om 8:05 Heb de pizza zelf nog maar even in stukken in de airfryer gedaan, want warm kon je hem niet noemen.
19 mei 2023 om 9:29 Pizza's döner waren heerlijk. Bezorging was snel. Onder een film kijken genuttigd. Perfect.
4 mei 2023 om 0:19 Ik vond de hamburger niet echt lekker. En het kindermenu werd gepresenteerd op.een eenvoudige aluminiumschaal. De sla was ook verlept. Al met al ga ik niet weer bestellen bij Grillroom Hollywood. Het was de 17 euro niet waard!
30 apr 2023 om 11:28 was goed, temperatuur goed, smak goed alleen shoarma iets te hard
27 apr 2023 om 21:35 Het was sneller dan verwacht en nog goed warm
27 apr 2023 om 7:20 Deeg smaakte niet echt vers, vooral de korst was vrij droog. Vreemd, want de vorige keer smaakte het echter beter.
23 apr 2023 om 18:53 Super snelle bezorging paar keer nu besteld en iedere keer weer heerlijk eten je krijgt echt waar voor je geld ! Zou iedereen hollywood aanraden
17 apr 2023 om 21:36 Perfect
16 apr 2023 om 6:57 Super service zoals altijd en het eten was weer vers en heerlijk.
26 mrt 2023 om 21:02 Ik zei nog GEEN champignons A.U.B en wat krijg je MET champignons?!¿